- Prijslijst

Tarieven 2021 (incl. 21% BTW)

Standaard pedicure behandeling:                                              € 30,-
- Desinfecteren van de voeten
- Verdikte nagels dunner frezen
- Nagels knippen
- Nagels polijsten
- Nagelomgeving reinigen
- Eelt verwijderen 
- Likdoorns verwijderen 
- Kloven behandelen
- Ingroeiende nagel drukvrij leggen
- Incrèmen

Gellak combi:                                                                              € 50,-
Gellak in combinatie met een standaard pedicure behandeling

Deelbehandeling:                                                                        € 15,-
Bijvoorbeeld een likdoorn verwijderen

Ambulante behandeling:                                                            € 35,-

Nagelreparatie/ regulatie met polyacryl:                                                  
- Grote teennagel vanaf:                                                               € 15,-
- Kleine teennagel vanaf:                                                              € 8,-

Gellak:                                                                                          € 28,-


Wanneer u uw afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt zal de gereserveerde behandeling volledig in rekening gebracht worden.
 

Prijslijst

Dermoleen Cream 125ml

€ 14,50


Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid. Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen Cream behoudt een goede ph waarde, is vochtregulerend en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Door gebruik te maken van de lichaamseigen stof Ureum wordt er een optimale hydratatie behaalt. Deze stof is herkenbaar voor de huid.

Roselan Balm

€ 13,75


Voor verzorging van de bijzonder droge huid. Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad. Heeft u een droge, ruwe of schrale gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream.

Solution Spray

€ 13,95


Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels. HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de Huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Dadi Oil 14,3ml

€ 19,99


Dadi Oil is uitstekend in combinatie te gebruiken met HFL Solution spray! Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem!